Diakonissa Annukka Salmivaara

Diakonia

Työala kulkee matkakumppanina yksinäisten ja vaikeuksissa olevien ihmisten elämässä sekä tukee henkisesti, hengellisesti ja pienimuotoisesti taloudellisesti, kun muu apu ei tavoita.

Diakoniapäivystys torstaisin klo 9.30-11.30, muulloin ajanvarauksella. Diakoniatoimiston sisäänkäynti kirkkoherranviraston ovesta.

Diakoniatyötä koordinoi Diakoniatyön johtoryhmä, jonka jäsenet löydät Hallinto-linkin takaa.

Diakoniapiirejä, myyjäisiä, toritapahtumia, leirejä, retkiä ja juhlia eri kohderyhmille. Vapaaehtoistyöntekijöiden koulutusta ja virkistyspäiviä. Yhteisvastuukeräys vuosittain. Lähimmäispalvelua, laitosvierailuja, vertaisryhmiä ja virkistyspäiviä.

Diakoniapiirejä toimii seuraavilla kylillä:

Piiri

Vetäjä