www.virtuaalikirkko.fi/

www.mobiilikirkko.fi

Mobiilikirkko on kännyköille ja mobiililaitteille optimoitu sivusto, josta löytyy mm:

• eHartaus
  • videosana
  • verkkoretriitti
  • saunaretriitti

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia pidetään Pertunmaan kirkossa sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä klo 10.00. Messuja ja sanajumalanpalveluksia järjestetään lähes vuorotellen. Jumalanpalveluksessa käytämme 2. sävelmäsarjaa, joka löytyy kirkkovirsikirjan takaa liiteosasta.

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista.

Sanajumalanpalveluksessa keskitytään Jumalan sanan esillä pitämiseen ja rukoukseen. Virsikirjan lopussa on ohje, josta voi seurata jumalanpalveluksen etenemistä.

Jokaisessa jumalanpalveluksessa on palveluryhmä, joka huolehtii tekstien lukemisesta ja kolehdin kantamisesta. Kolehtikohteissa noudatetaan kirkkoneuvoston vahvistamaa kolehtisuunnitelmaa.

Raamattua viikonpäiville -verkkopalvelu on ns. viikkolektionaari. Siihen on koottu ja valikoitu Raamatun tekstejä vuoden jokaiselle päivälle. Tekstit on tarkoitettu yksityiseen hartauselämään ja seurakunnan yhteisiin rukoushetkiin.