Interaktiivisesta palvelusta  löytyy mm. video, kuunneltavia surumarsseja ja hautajaisten muistilista.

Hautaan siunaaminen

Kun läheisesi kuolee, palvelemme Sinua hautaan siunaamiseen liittyvissä asioissa. Voit ottaa yhteyden kirkkoherranvirastoon ja sopia siellä hautajaispäivän ja kellonajan. Yleisin hautajaispäivä on lauantai, jolloin hautajaiset ovat pääasiassa klo 10.00 tai klo 14.00.

Kirkkoherranvirastossa käynnin jälkeen kirkkoherra ottaa omaisiin yhteyden puhelimitse ja sopii tapaamisajankohdan, jolloin käydään ns. toimituskeskustelu. Keskustelu käydään joko omaisten kotona tai seurakunnan tiloissa sen mukaan kuin omaiset toivovat. Jos omaiset haluavat papin muualta kuin Pertunmaalta, heidän tulee mainita siitä kirkkoherranvirastossa käydessä ja heidän on otettava itse yhteys haluamaansa pappiin ja sopia hänen kanssaan matkakorvauksista.

Seurakuntakoti on vuokrattavissa muistotilaisuuksia varten, mikäli tiloista ei ole muita varauksia.

Omaiset voivat sopia hautapaikan seurakuntamestarin kanssa, puh. 0400 143 713.

Rukouksia suruun: