Virkatodistus / Sukuselvitys

TILAUKSET MÄNTYHARJUN SEURAKUNNAN KIRKKOHERRANVIRASTOSTA:

ma, ti, to, pe klo 9 - 12  ja ke klo 12 - 15

puh. 0400 143 630,  fax. 0400 143 655

sähköposti:  mantyharju.srk(at)evl.fi

(sähköpostilla henkilötietojen lähetystä ei suositella, koska sanomavälitys on suojaamaton)

Tai vaihtoehtoisesti Mikkelin seudun keskusrekisteristä:
ma-pe klo 9 - 15.15  puh. (015) 340 200  (virkatodistustilauspuhelin)

Virkatodistus henkilökohtaisilla tiedoilla toimitetaan heti, sukuselvityksen toimitusaika vaihtelee päivästä kahteen viikkoon.

(Ulkomaan viranomaisia varten saatte virkatodistuksen ruotsin, englannin, saksan tai ranskan kielisenä.)

Sukuselvitys on ote henkilöä tai perhettä koskevista kirkonkirjaan tehdyistä merkinnöistä. Sitä
tarvitaan yleisimmin perunkirjoitukseen ja kuolinpesän asioiden hoitoon. Perunkirjoitusta varten tarvittavat sukuselvitykset on
syytä tilata hyvissä ajoin. Selvitysten hankinnassa on mahdollista käyttää apuna maksullista sukuselvityspalvelua.